Søg
Close this search box.
Ekspertrådgivning med fokus på helhedsoplevelsen

REFERENCER I OVERSKRIFTER

En usædvanlig kombination af teoretisk viden og designkompetence har ført os vidt omkring: Fra kendte og prominente bygninger og kontorer til kirker og museer, hospitaler og biblioteker, herregårde og slotte. Fra rådhuse, styrelser og retssale til private hjem og fritidsboliger + skoler, børnehaver og vuggestuer rundt om i hele landet.

Listen er lang, og vi har nedenfor udvalgt tre historier, som går lidt mere i dybden med nogle af de steder, hvor vi har lukket DET GODE LYS ind over de senere år.

ET LIV I LYS

For DANISH LIGHTING er lys langt mere end form og funktion. Det er følelser, poesi og atmosfære. Både i hjemmet, i udendørsmiljøet, på kontoret og i det offentlige rum.

Med en historie på mere end 50 år finder du DET GODE LYS fra DANISH LIGHTING overalt i Danmark. Vi har udvalgt nogle af de mere spektakulære rum og bygninger, vi har leveret lys til, og hvor der i nogle tilfælde er adgang for offentligheden, hvis du gerne vil opleve DET GODE LYS og vores designerlamper i deres rette element.

KONGESKIBET

VIKINGESKIBSMUSEET

FREDRIKSBERG SLOT

CHRISTIANSBORG

BORNHOLMS KUNSTMUSEUM

FREDERIKSBORG SLOTSKIRKE

VOR FRUE KIRKE

KØBENHAVNS RÅDHUS

KONSERVATORSKOLEN

VI SKRUER OP FOR LYSET I FILMENS VERDEN

Som nogle lidt anderledes referencer kan vi nævne, at vi ofte bliver spurgt, om vi vil levere lys til diverse, danske filmproduktioner. Bl.a. i kølvandet på TV-serien BORGEN ringede flere af vores kunder til os og fortalte, at de havde set vores lamper i diverse klip, fordi flere af vores bordlamper indgår i Rigsretssalens interiør – ligesom de også er en del af belysningen på Stats- og Finansministerierne.

Senest har vi haft fornøjelsen af at levere designerlamper til MISO Film i forbindelse med optagelserne til den danske krimi-drama-serie DEN, SOM DRÆBER.