Søg
Close this search box.

REFERENCEHISTORIE

TRINITY – hotel og konferencecenter

TRINITY Hotel & Konferencecenter har i forbindelse med deres gennemgribende renovering og kontinuerlige optimering af hotellets faciliteter valgt at satse helhjertet på DET GODE LYS. Dermed retter hoteldirektør Eva Ejlskov projektøren mod, hvordan hun har ladet sig inspirere af belysningsindretning til institutionsbrug, fordi hotellamper efter hende mening både skal kunne stå distancen ved at være stærke og samtidig meget gerne skal fremstå rene og smukke i deres udtryk, så de komplimenterer og kompletterer det øvrige interiørvalg og derved også æstetisk står distancen ved kun at blive smukkere med alder og patina. Hos DANISH LIGHTING er vi stolte af TRINITYs valg af netop vores belysningsløsninger og af udsagnet om, at Eva Ejlskov ”ikke har været i tvivl overhovedet: Det er den helt rigtige belysning. Det er ganske enkelt indbegrebet af DET GODE LYS”.

TRINITY er et klassisk 4-stjernet hotel og konferencecenter beliggende i Fredericia med smuk udsigt ned til Lillebælt. Det servicemindede personale byder årligt velkommen til 100.000+ gæster fra alle dele af dansk erhvervsliv, der flittigt bruger hotel- og konferencefaciliteterne, når de som forretningsrejsende afholder firmafester og møder. Dertil kommer de mange private ferie- og weekendgæster, som alle nyder godt af et værtskab og omgivelser i særklasse.

”Igennem min snart 30-årige karriere i hotelbranchen, hvoraf de seneste har været som direktør for TRINITY, har jeg altid været optaget af at give gæsterne en helhedsoplevelse, der rækker udover det sædvanlige. Belysning udgør en meget væsentlig del af det samlede interiør – og dermed af totaloplevelsen”, indleder hoteldirektør Eva Ejlskov.

”Valget af DET GODE LYS er derfor helt bevidst, for det er en vigtig faktor i forhold til at få vores gæster til at trives hos os. Det er et parameter, der aktivt skal dække noget meget forskelligartede behov hos hver enkelt besøgende: Vores forretningsrejsende har brug for godt arbejdslys på både værelser og i mødelokaler, fordi de skal præstere og løse opgaver, mens vores ferie- og weekendgæster ønsker hyggebelysning, som får dem til at føle sig hjemme. DANISH LIGHTING forstår, at ét enkelt hotelværelse har mange funktioner, og deres belysningsløsninger rammer både bredt og plet”, uddyber Eva Ejlskov.

I sin søgen efter DET GODE LYS har hoteldirektøren gjort sig mange overvejelser i forhold til at retfærdiggøre den store investering, det er at skulle købe belysning til faciliteter med over 100.000 gæster om året. Naturligvis har design og håndværk stor betydning, fordi de indkøbte lamper skal matche det øvrige interiør og omgivelserne, de placeres i. Samtidig skal lamperne fungere optimalt på alle tider af døgnet og i alle sammenhænge – ligesom de også skal være smukke, når de er slukket, så de ikke bare komplimenterer, men også kompletterer den øvrige hotelindretning.

”Belysningen fra DANISH LIGHTING er både æstetisk ren og smuk i sit udtryk. Og det gør sig ovenikøbet gældende for hele lampeprogrammet, som tilbyder stor variation og fleksibilitet. Vi har bl.a. sat stor pris på, at vi f.eks. kan få samme model lavet som loftpendel eller vægmonteret + som bord- og standerlampe. Dermed skaber vi en helhed med et både smukt og roligt gennemgående udtryk, som bemærkes meget positivt af vores gæster”, siger Ejlskov.

”Endnu en ting, der er uhyre vigtigt i forbindelse med vores valg af belysning, er styrke. For selvom langt størstedelen af vores gæster behandler interiøret pænt, skal vores lamper kunne tåle en del i form af både rengøring og meget hyppig anvendelse og berøring. Derfor fravælger vi bevidst lampeskærme af stof og lamper af plastic, fordi de ganske enkelt ikke fungerer i et miljø som vores. I modsætning er lamper fra DANISH LIGHTING vådlakeret på samme måde som f.eks. biler. Det gør, at de er utroligt slidstærke og konsekvent står smukt og rent – også over tid. Jeg står derfor med glæde på mål for mit valg og den investering, der følger med”.

En anden ting, hoteldirektøren også meget gerne står på mål for, er sit valg af belysningsfirma: ”Der er så utroligt mange udbydere af hotelinteriør, inkl. belysningsdelen, at det for mange er en jungle at finde rundt i. Jeg var dog så heldig allerede for ca. 10 år siden at stifte bekendtskab med Richard Storm fra BASEIT i Odense. Ham og hans ekspertrådgivning på belysningsområdet har jeg siden holdt fast i – og det er uanset om det handler om renovering eller nybyggeri. Vi deler syn på ønsker og krav til belysning, og jeg har siden konsekvent kunnet sige til diverse udbydere inden for interiør, at jeg ikke ønsker at se på deres samlede program, fordi jeg allerede har valgt det belysningsfirma, jeg ønsker at handle med. Richard Storm og BASEIT forstår sig helt fantastisk på, hvordan man sætter DET GODE LYS i spil – både i de nære miljøer, hvor rolig hyggebelysning er vigtig, og i konferencelokalerne, hvor lamper er mere fremadlysende og giver et bredt og jævnt lys. Kort sagt: Stærke lamper, elegante løsninger og enestående lys, der tilsammen tilfører vores rum og værelser karakter, og som er med til at give netop den helhedsoplevelse til vores gæster, som vi står for hos TRINITY Hotel & Konferencecenter”, slutter hoteldirektør Eva Ejlskov.

Kontakt hos DANISH LIGHTING