OM DANISH LIGHTING

MADE IN DENMARK

Danish Lighting blev grundlagt for mere end 40 år siden under navnet asger bc.

Selv den gang i 1975 var Danish Lighting specialister indenfor lysteknik, arbejdsmiljø, belysning samt energibesparende lysanlæg. Udviklingsafdelingen hos Danish Lighting var meget fleksibel og havde ved udgangen af 80’erne udviklet mere end 7.500 forskellige lamper.

Hos Danish Lighting sætter vi stor stolthed i vores lamper, som alle bliver fremstillet efter gamle håndværksmæssige traditioner kombineret med de nyeste maskiner og processer, som gør at alle vores lamper kan holde hele livet ved den rette brug. Alle lamper bliver fremstillet efter de allerhøjeste miljø- og etiske standarder i Danmark.

Denne beskrivelse er stadig grundstenen hos Danish Lighting den dag i dag.

Om Asger Bay Christiansen
Om Asger Bay Christiansen
Om Asger Bay Christiansen
Om Asger Bay Christiansen
Om Danish Lighting

Danish Lighting bygger på den hæderkronede virksomhed asger bc fra 1975, som gemmer på en spændende og gammel historie.

Danish Lighting sætter stor stolthed i vores lamper, som alle er med hånddrejet skærme samt håndmalet med våd lak, som bl.a. giver en længere holdbarhed og holder farvenuancen.

Indvendig bliver lamperne vådlakeret med en special farvenuance der gør at lysreflektion fra skærmens inderside understøtter lampens funktion, hvad end det er en bredstrålet (lampe med bred lysstråle) eller en spot lampe.

Da alle vores lamper er håndsamlet har vi mulighed for at kombinerer lampen efter kundens ønske. Det betyder at vi kan levere én lampe i alle tænkelige farver eller i specielle metaller (rå aluminium, kobber, messing med mere).

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ønsker du løbende at modtage nyheder, cases og faglig opdatering omkring lys og design?

Hvad leder du efter?

Søg i vores lampesortiment nedenfor.