Søg
Close this search box.
med masser af kulør på tilværelsen

KONTAKT OS

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

KONTAKTOPLYSNINGER

Danish Lighting ApS
Dronning Sofies vej 8
4000 Roskilde
CVR-nr: 38 61 87 25

LAMPER, DER TILFØRER KARAKTER TIL DIT RUM

Alt for mange har fokus på kun farve og form – og ikke på selve lyset. 

Hos DANISH LIGHTING går det hele op i en højere enhed. For selvfølgelig har design og håndværk stor betydning, og lamperne skal matche det øvrige interiør og omgivelserne, de placeres i. Samtidig ved vi, at dine lamper skal fungere optimalt på alle tider af døgnet og i alle sammenhænge – ligesom de også skal være smukke, når de er slukket, så de understøtter din øvrige indretning og skaber rum i rum.

Tag meget gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål – og bestemt også hvis du ønsker inspiration og nyheder, fagligt input og viden om DET GODE LYS som supplement til vores nyhedsbreve. Vi sidder klar til at hjælpe.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Dansk design og belysning gennemgår en fantastisk udvikling. Det vinder i stadigt stigende grad indpas, at lys har uvurderlig betydning for hygge og velvære i hjemmet, hvad enten du arbejder, slapper af, læser eller laver mad – og for koncentrationsevne og støj på jobbet, hjemmearbejdspladsen eller i daginstitutionen og skolen.

Vi mener, at jagten på DET GODE LIV kulminerer med fundet af DET GODE LYS. Derfor kan du her finde inspiration, nyheder, cases og faglige opdateringer om lys og design + få tips og gode råd om lyset og dets indvirkning på din trivsel. Direkte fra vores verden til din.

Fremover modtager du vores nyheder direkte i din inbox.