Rendyrket og enkelt dansk design

Oplev forskellen

Vores danske designlamper bygger på mere end 40 års erfaring.

Da lamperne er arkitekt tegnet med et tidløst design for øje, er det ikke ualmindeligt at støde på lamper som er 30-40 år gamle og stadig passer ind i mange forskellige miljøer. Udviklingen af vores håndlavede lamperne i Danmark giver os stor fleksibilitet og mulighed for at imødekomme markedets og enkelte kunder specifikke behov.

(En lampe der er monteret på forlængerarm og som fastgøres på væg)

Sætter man en af vores væglamper op får man et dejligt lys ned over f.eks. et billede på væggen, hvor farverne kommer til sin ret. Anvendes væg eller loftslampe som almen belysning, kan vores fysiske lysafskærmninger anbefales, således at det direkte lys (lysblænding) forhindres.

(En lampe der er monteret på forlængerarm og som fastgøres i loftet)

Hvis man hænger en af vores loftslamper op i loftet får du godt lys i rummet, som lyser de rigtige steder og begrænser blændingen. Lamperne er monteret med kip led, der gør at man altid kan indstille skærmen til den ønskede position.

Loftslys anvendes ofte til fremhævelse af billeder/kunst, tavler eller andre seværdige genstande. Samtidig med kan vores loftslamper give et indirekte lys som bidrager til den almene belysning.

(En lampe som hænger ned fra (i) ledningen (fra) i loftet)

Hvis man hænger en af vores pendler over et bord får du et godt lys ved bordet uden det blænder. Årsagen er blandt andet at indersiden af lampen er håndmalet med en special våd lak som giver et indirekte lyst som er ideelt for pendler.

Vi anvender fysisk lysafskærmninger der forhindrer det direkte lys mod det seende øje, og dermed modvirke den naturlige tilpasning til lyssituationen. Således opnås blændfrihed også hvis man er et barn og opholder sig i en anden højde end en voksen.

Den gavnlige effekt er nødvendig

Den gavnlige effekt af lys, der fungerer, kan ikke overdrives. Den gode belysning er vigtig for mennesker i hverdagen og for et godt miljø. Den viden som mange års intens analyse af hjerne og øjets funktion og reaktion har givet os, anvender vi i konstruktionen af vores lamper. På den måde sikre vi os at vi kan levere lamper med behageligt og godt lys for øjet som ikke genere, giver hovedpine eller træthedsfornemmelser og som giver et godt og behageligt lys.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Ønsker du løbende at modtage nyheder, cases og faglig opdatering omkring lys og design?

Hvad leder du efter?

Søg i vores lampesortiment nedenfor.